- Date
- 11.10.2018
Сир кисломолочний 9% жиру, ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска бактеріальна Умови зберігання: при температурі не вище ніж 6 ºС Термін зберігання: 7 діб з […]- Date
- 11.10.2018
Масло солодковершкове екстра 82,5% жиру ДСТУ 4399:2005 Упаковка: фольга 200г-4,5%; ящик картонний 5, 10, 20 кг Склад продукту: пастеризовані вершки Умови та термін зберігання: при відносній вологісті повітря не […]- Date
- 11.10.2018
Казеін технічний кислотний ДСТУ 4639:2006 Масова частка жиру: не більше 1,5% Упаковка: паперові мішки Маса нетто: 25 кг Умови зберігання: при температурі не більше 25ºС і відносній вологості повітря не […]