Цільно-молочна продукція

Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру
(малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури (4±2)ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру
(без наповнювача)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури (4±2)ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт «Деражнянський» 1,6 % жиру
(без додавання цукру)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 370г-3%, 400г-3%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури (4±2)ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

 

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.

  • Date
    24.07.2018
    Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%, 3,2% ДСТУ 2661:2010 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 1000г-15г Склад  продукту: молоко коров´яче нормалізоване Умови зберігання: при температурі (4±2)ºС Термін зберігання: не […]
  • Date
    11.10.2018
    Сметана з масовою часткою жиру 15%, 20%, 21%   ДСТУ 4418:2005 Упаковка: пластиковий стакан (маса нетто: 180г- 4,5%, 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3%); пластикове відро (маса нетто: 1000г-15 г) Склад  […]
  • Date
    11.10.2018
    Ряжанка з масовою часткою жиру 2,5%, 4%  ТУ У 14275901.034-2000 Упаковка: пластиковий стакан Маса нетто: 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3% Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій Умови […]
  • Date
    11.10.2018
    Кефір з масовою часткою жиру 2,5%  ДСТУ 4417:2005 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 500г-3%, 1000г-15 г Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій, концентрат […]
  • Date
    11.10.2018
    Сир кисломолочний 9% жиру, ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска бактеріальна Умови зберігання: при температурі не вище ніж 6 ºС Термін зберігання: 7 діб з […]
  • Date
    11.10.2018
    Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру (малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий) ДСТУ 4343:2004 Маса нетто: 200г-4,5% Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, закваски чистих культур […]