Цільно-молочна продукція

Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський»
(малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський» 
(без наповнювача)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт з масовою часткою жиру 1,6 %  «Деражнянський» 
(без додавання цукру)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 370г-3%, 400г-3%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

 

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.

  • Date
    24.07.2018
    Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%, 3,2% ДСТУ 2661:2010 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 1000г-15г Склад  продукту: молоко коров´яче нормалізоване Умови зберігання: при температурі (4±2)ºС Термін зберігання: не […]
  • Date
    11.10.2018
    Сметана з масовою часткою жиру 15%, 20%, 21%   ДСТУ 4418:2005 Упаковка: полістерольний стакан (маса нетто: 180г- 4,5%, 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3%); пластикове відро (маса нетто: 1000г-15 г), поліетеленова […]
  • Date
    11.10.2018
    Ряжанка з масовою часткою жиру 2,5%, 4%  ТУ У 14275901.034-2000 Упаковка: полістерольний стакан (маса нетто: 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3%); поліетелонова плівка(маса нетто: 400г-3%) Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска […]
  • Date
    11.10.2018
    Кефір з масовою часткою жиру 2,5%, нежирний  ДСТУ 4417:2005 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 500г-3%, 1000г-15 г Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій. […]
  • Date
    11.10.2018
    Сир кисломолочний з масовою часткою жиру 9% , ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска бактеріальна Умови зберігання: від 2 до 6 ºС Термін зберігання: не більше […]
  • Date
    11.10.2018
    Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський» (малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий) ДСТУ 4343:2004 Маса нетто: 200г-4,5% Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, […]