Цільно-молочна продукція

Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру
(малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200 г±4,5%.
Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, цукор, пектин SY 200, фруктовий наповнювач, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище ніж 6ºС та відносній вологості повітря не більше 85% в герметично закритій упаковці
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру
(без наповнювача)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200 г±4,5%.
Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, цукор, пектин SY 200, закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів
Умови зберігання: за температури не вище ніж 6ºС та відносній вологості повітря не більше 85% в герметично закритій упаковці
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

 

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.

  • Date
    24.07.2018
    Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5% жиру ДСТУ 2661:2010 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 1000±15г Склад  продукту: молоко коров´яче незбиране, молоко знежирене Умови зберігання: при температурі (4±2)ºС […]
  • Date
    11.10.2018
    Закваска «Деражнянська» 2,5% жиру ТУ У10.8-254222-006:2012 Упаковка: пластиковий стакан Маса нетто: 450±3% г Склад  продукту: молоко коров´яче незбиране, молоко знежирене, закваска чистих культур молочнокислих бактерій Умови зберігання: при температурі від 2ºС […]
  • Date
    11.10.2018
    Сметана з масовою часткою жиру 15%, 20%, 21%   ДСТУ 4418:2005 Упаковка: пластиковий стакан (маса нетто 180±4%, 200±9, 450±3% г); пластикове відро (маса нетто 1000±15 г) Склад  продукту:  […]
  • Date
    11.10.2018
    Ряжанка з масовою часткою жиру 2,5%, 4%  ТУ У 14275901.034-2000 Упаковка: пластиковий стакан Маса нетто: 200±4,5%, 450±3% г Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, закваска бактеріальна Умови зберігання: при температурі […]
  • Date
    11.10.2018
    Кефір з масовою часткою жиру 2,5%  ДСТУ 4417:2005 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 500±3%, 1000±15 г Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче  знежирене, концентрат грибкової кефірної […]
  • Date
    11.10.2018
    Сир кисломолочний 9% жиру, ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко знежирене, закваска бактеріальна, молокозсідальний ферментний препарат, кальцій хлористий Умови зберігання: при температурі від +2 ºС […]
  • Date
    11.10.2018
    Йогурт «Деражнянський» 2,5 % жиру (малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий) ДСТУ 4343:2004 Маса нетто: 200 г±4,5%. Склад продукту: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, цукор, пектин SY 200, фруктовий наповнювач, […]