Сир розсільний “Сулугуні“ з масовою часткою жиру 45%  
ТУ У 46.39.069-95
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухонна
Умови зберігання: при температурі від мінус 2ºС до 6ºС та відносній вологості повітря (85±5)%
Термін зберігання: не більше 2 місяці з дати виготовлення

Сир розсільний “Бринза “ з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15.5-37-191:2004
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, сироватка молочна, сіль кухонна
Умови зберігання: при температурі від  0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (80±5)%
Термін зберігання: 30 діб з дати виготовлення

Сир м’який «Адигейський» з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15.5-37-191:2004
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, сироватка молочна, сіль кухонна
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (80±5)%
Термін зберігання: 20 діб з дати виготовлення

Сир сичужний “Чеддер “ з масовою часткою жиру 45%
ТУ У 15.5-32861671-001:2007
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, вершки,харчова бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий ферментний препарат
Умови зберігання: при температурі від мінус 4ºС до 6ºС та відносній вологості повітря (75±5)%
Термін зберігання: не більше ніж 60 діб з дати виготовлення

Сир твердий  “Український“ з масовою часткою жиру 50%
ДСТУ 4421:2005
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, сіль кухонна харчова, закваска бактеріальна, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозсідальний ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (85±5)%
Термін зберігання: не більше ніж 5 місяців з дати виготовлення

Сир твердий  “Княжий“ з масовою часткою жиру 50%
ТУ У 15.5-26519426-007:2005
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, сіль кухонна харчова, закваска бактеріальна, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозсідальний ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря 70%-80%
Термін зберігання: не більше ніж 5 місяців з дати виготовлення

Сир твердий  “Пошехонський“ з масовою часткою жиру 45%
ДСТУ 4558:2006
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту:молоко коров’яче нормалізоване,  сіль кухонна, бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий  ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови та термін зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (85±5)% – не більне 5 місяців з дати виготовлення

Продукт молоковмісний сирний “Київський” з масовою часткою загального жиру 50% 
(зокрема молочного жиру 25% від загального вмісту жиру)
ТУ У 15.8-33548609-010:2008
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна, кальцій хлористий, калій азотнокислий, закваска бактеріальна, молокозсідальний ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови та термін зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря 70%-80% – не більне 5 місяців з дати виготовлення

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.

  • Date
    11.10.2018
    Сир розсільний “Сулугуні“ з масовою часткою жиру 45%   ТУ У 46.39.069-95 Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухонна […]