• Date
    24.07.2018
    Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%, 3,2% ДСТУ 2661:2010 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 1000г-15г Склад  продукту: молоко коров´яче нормалізоване Умови зберігання: при температурі (4±2)ºС Термін зберігання: не […]
  • Date
    11.10.2018
    Сметана з масовою часткою жиру 15%, 20%, 21%   ДСТУ 4418:2005 Упаковка: полістерольний стакан (маса нетто: 180г- 4,5%, 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3%); пластикове відро (маса нетто: 1000г-15 г), поліетеленова […]
  • Date
    11.10.2018
    Ряжанка з масовою часткою жиру 2,5%, 4%  ТУ У 14275901.034-2000 Упаковка: полістерольний стакан (маса нетто: 200г-4,5%, 370г-3%, 450г-3%); поліетелонова плівка(маса нетто: 400г-3%) Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска […]
  • Date
    11.10.2018
    Кефір з масовою часткою жиру 2,5%, нежирний  ДСТУ 4417:2005 Упаковка: поліетиленова плівка Маса нетто: 500г-3%, 1000г-15 г Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій. […]
  • Date
    11.10.2018
    Сир кисломолочний з масовою часткою жиру 9% , ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска бактеріальна Умови зберігання: від 2 до 6 ºС Термін зберігання: не більше […]
  • Date
    11.10.2018
    Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський» (малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий) ДСТУ 4343:2004 Маса нетто: 200г-4,5% Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, […]
  • Date
    11.10.2018
    Сир розсільний “Сулугуні“ з масовою часткою жиру 45%   ТУ У 46.39.069-95 Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухонна […]
  • Date
    11.10.2018
    Масло солодковершкове екстра з масовою часткою жиру 82,5%  ДСТУ 4399:2005 Упаковка: фольга 200г-4,5%; ящик картонний 5, 10, 20 кг Склад продукту: пастеризовані вершки Умови та термін зберігання(фасоване): при відносній вологісті […]
  • Date
    11.10.2018
    Казеїн технічний кислотний ДСТУ 4639:2006 Масова частка жиру: не більше 1,5% Упаковка: паперові мішки Маса нетто: 25 кг Умови зберігання: при температурі не більше 25ºС і відносній вологості повітря не […]
  • Date
    30.05.2024
    Сир “Моцарелла українська” з масовою часткою жиру 45%  СОУ 15.5-37-191:2004 Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка Склад продукту: молоко нормалізоване, сіль харчова, ліофілізована заквасочна культура, кальцій хлористий, молокозсідальний фермент […]