Масло солодковершкове екстра з масовою часткою жиру 82,5%
ДСТУ 4399:2005
Упаковка: фольга 200г-4,5%; ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастеризовані вершки
Умови та термін зберігання(фасоване): при відносній вологісті повітря не більше 80%
– при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – не більше 35 діб;
– при температурі від мінус 6°С до мінус 11°С включно – не більше 60 діб;
– при температурі від мінус 12°С до мінус 18°С включно – не більше 75 діб.
Масло солодковершкове селянське з масовою часткою жиру 72,5% , 73,0%
ДСТУ 4399:2005
Упаковка: фольга 200г-4,5%, 400-500 г; ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастеризовані вершки
Умови та термін зберігання(фасоване): при відносній вологісті повітря не більше 80%
– при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – не більше 35 діб;
– при температурі від мінус 6°С до мінус 11°С включно – не більше 60 діб;
– при температурі від мінус 12°С до мінус 18°С включно – не більше 75 діб.
Масло вершкове з какао “Шоколадне” з масовою часткою жиру 62,5%
ДСТУ 4592:2006
Упаковка: ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастеризовані вершки, цукор, какао-порошок
Умови та термін зберігання: при відносній вологості повітря не більше (75±5%)
– при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – 2 місяці;
– при температурі від мінус 6°С до мінус 11°С включно – 2 місяці;
– при температурі від мінус 12°С до мінус 18°С включно – 3 місяці.
Спред солодковершковий “Новинка” 72,5% з масовою часткою загального жиру
(зокрема молочного 40% від загального вмісту)
ДСТУ 4445:2005
Склад продукту: пастеризовані вершки із коров´ячого молока, замінник молочного жиру, ароматизатор вершковий, емульгатор, маслянка сировинна або сухе знежирене молоко, цукор.
Умови та термін зберігання:
для вакуумної упаковки:
– при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – не більше 45 діб;
– при температурі від мінус 5°С до мінус 11°С включно – не більше 75 діб;
– при температурі від мінус 11°С до мінус 18°С включно – не більше 90 діб.
для упаковки ящик картонний:
– при температурі від 0°С до мінус 5°С включно – 3 місяці;
– при температурі від мінус 5°С до мінус 11°С включно – 6 місяців;
– при температурі від мінус 11°С до мінус 18°С включно – 9 місяців.
Відносна вологість повітря не більше 80%.
Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.