Кефір з масовою часткою жиру 2,5%, нежирний 
ДСТУ 4417:2005
Упаковка: поліетиленова плівка
Маса нетто: 500г-3%, 1000г-15 г
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій.
Умови зберігання: при температурі від 0 до 6 ºС та відносній вологості повітря не більше 80%
Термін зберігання: не більше 5 діб з дати виготовлення

Кефір з масовою часткою жиру 2,5%, нежирний 
ТУ У 14275901.043:2000
Упаковка: поліетиленова плівка
Маса нетто: 500г-3%, 900г-15 г, 1000г-15 г
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска чистих культур молочнокислих бактерій.
Умови зберігання: при температурі (4±2)ºС та відносній вологості повітря не більше 80%
Термін зберігання: не більше 10 діб з дати виготовлення

 

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.