Сир “Моцарелла українська” з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15.5-37-191:2004
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко нормалізоване, сіль харчова, ліофілізована заквасочна культура, кальцій хлористий, молокозсідальний фермент
Умови та термін зберігання: при відносній вологісті повітря не більше (80+-5)% та температурі від 0°С до 6°С – не більше 60 діб;
Продукт молоковмісний сирний “Моцарела” з масовою часткою загального жиру 45%
(зокрема молочного жиру 25% від загального вмісту жиру)
ТУ У 15.8-33548609-010:2008
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна, кальцій хлористий, селітра харчова, ліофілізована заквасочна культура, молокозсідальний фермент
Умови та термін зберігання: при температурі від 0ºС до 5ºС та відносній вологості повітря 70%-80% – не більне 90 діб.
Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.