Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський»
(малиновий, чорничний, вишневий, полуничний, абрикосовий)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, фруктовий наповнювач, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт з масовою часткою жиру  2,5 %  «Деражнянський» 
(без наповнювача)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 200г-4,5%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, цукор, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

Йогурт з масовою часткою жиру 1,6 %  «Деражнянський» 
(без додавання цукру)

ДСТУ 4343:2004
Маса нетто: 370г-3%, 400г-3%
Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, стабілізатор, закваски чистих культур молочнокислих бактерій
Умови зберігання: за температури не вище 6ºС
Термін зберігання: не більше ніж 14 діб з дати виготовлення

 

 

Молочні продукти
– джерело життя,
енергії, краси і здоров’я.