- Date
- 11.10.2018
Сир кисломолочний з масовою часткою жиру 9% , ваговий ДСТУ 4554:2006 Склад продукту: молоко коров’яче нормалізоване, закваска бактеріальна Умови зберігання: від 2 до 6 ºС Термін зберігання: не більше […]- Date
- 11.10.2018
Масло солодковершкове екстра з масовою часткою жиру 82,5% ДСТУ 4399:2005 Упаковка: фольга 200г-4,5%; ящик картонний 5, 10, 20 кг Склад продукту: пастеризовані вершки Умови та термін зберігання(фасоване): при відносній вологісті […]- Date
- 11.10.2018
Казеїн технічний кислотний ДСТУ 4639:2006 Масова частка жиру: не більше 1,5% Упаковка: паперові мішки Маса нетто: 25 кг Умови зберігання: при температурі не більше 25ºС і відносній вологості повітря не […]