Сир

Сир

Сир розсільний “Сулугуні з масовою часткою жиру 45%  
ТУ У 4639069:95
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене,
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий,  молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухона.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 22,5 г, жиру — 22,5 г,  
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру  295 кКал
Умови зберігання: при температурі від - 2ºС до + 2ºС та відносній вологості повітря (85 ±5)%
Строк придатності  2 місяці.

Сир розсільний “Бринза “ з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15537191:2004
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене,
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий,  молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухона.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 20,8 г, жиру — 20,2 г,  
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру  270 кКал/1130 кДж
Умови зберігання: при температурі від  0ºС до + 8ºС та відносній вологості повітря (80 ±5)%
Строк придатності  30 діб.

Сир м'який «Адигейський» з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15.5-37-191:2004
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене,
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий,  молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухона.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 16,5 г, жиру — 18,0 г,  
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру: 235 кКал/984 кДж
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до + 8ºС та відносній вологості повітря (80 ±5)%
Строк придатності  20 діб (вакуум).
 
Сир сичужний “Чеддер “ з масовою часткою жиру 45%
ТУ У 15.5- 32861671-001:2007
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, вершки,харчова
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий
ферментний препарат.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 22,82 г, жиру — 25,65 г,  
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру 322,1/1346,5кКал/кДж
Умови зберігання: при температурі від -4ºС до +6ºС та відносній вологості повітря (75 ±5)%
Термін зберігання сиру упакованного в полімерну плівку під вакуумом не більше ніж 60 діб

Сир твердий “Російський з масовою часткою жиру 50%
ГОСТ 11041-88
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, сіль кухонна,
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий
ферментний препарат, натуральний барвник анато.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 23 г, жиру — 29г,  вітаміни:А-0,26мг,
В2-0,32мг
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру 380/1508 кКал/кДж
Термін зберігання сиру - 50 діб при температурі від - 4º С до 0º С та відносній вологості повітря (85 -90)% або при температурі від 0ºС до 8ºС і відносній вологості (80- 85)%
масова частка жиру в сухій речовині 50,0 ±1,6%.

Сир твердий  “Український“ з масовою часткою жиру 50%
ДСТУ 4421:2005
Склад продукту: молоко коров’яче незбиране,  молоко коров’яче  знежирене,сіль кухонна харчова закваска бактеріальна,кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозсідальний ферментний препарат,натуральний барвник аннато
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 24г, жиру — 30г, вітаміниА-0,26мг,В -0,30мг.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру 370/1550 кКал/кДж
Строк придатності при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (85 +5)%
не більше ніж 5 місяців.

Сир твердий  “Пошехонський“ з масовою часткою жиру 45%
ДСТУ 4558:2006
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, сіль кухонна,
бактеріальна  закваска ,кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий
 ферментний препарат, натуральний барвник анато.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білку — 24 г, жиру — 30г,  вітаміни:А-0,26мг,
В-0,30мг.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г сиру 370/1550 кКал/кДж
Строк придатності при температурі від 0ºС до +8ºС та відносній вологості повітря (85+5)% не більше ніж 5 місяців.

Молочні продукти

- джерело життя,

енергії, краси і здоров'я.