Сири

Сири

Сир розсільний “Сулугуні з масовою часткою жиру 45%  
ТУ У 4639069:95
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче знежирене,
бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий  ферментний препарат, сіль кухонна
Умови зберігання: при температурі від -2ºС до +2ºС та відносній вологості повітря (85±5)%
Термін зберігання: 2 місяці з дати виготовлення

Сир розсільний “Бринза “ з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15537191:2004
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране, молоко коров'яче  знежирене,
бактеріальна закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий ферментний препарат, сіль кухонна
Умови зберігання: при температурі від  0ºС до +8ºС та відносній вологості повітря (80±5)%
Термін зберігання: 30 діб з дати виготовлення

Сир м'який «Адигейський» з масовою часткою жиру 45%
СОУ 15.5-37-191:2004
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене,
бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, молокозгортуючий ферментний препарат, сіль кухонна
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до +8ºС та відносній вологості повітря (80±5)%
Термін зберігання: 20 діб з дати виготовлення
 
Сир сичужний “Чеддер “ з масовою часткою жиру 45%
ТУ У 15.5- 32861671-001:2007
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, вершки,харчова
бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий
ферментний препарат
Умови зберігання: при температурі від -4ºС до +6ºС та відносній вологості повітря (75±5)%
Термін зберігання: не більше ніж 60 діб з дати виготовлення

Сир твердий “Російський з масовою часткою жиру 50%
ГОСТ 11041-88
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, сіль кухонна,
бактеріальна  закваска, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий ферментний препарат, натуральний барвник анато
Умови зберігання: при температурі від -4º С до 0º С та відносній вологості повітря (85-90)% або
при температурі від 0ºС до 8ºС і відносній вологості (80-85)%, масова частка жиру в сухій речовині 50,0±1,6%
Термін зберігання:  50 діб з дати виготовлення

Сир твердий  “Український“ з масовою часткою жиру 50%
ДСТУ 4421:2005
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту:
молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче  знежирене, сіль кухонна харчова закваска бактеріальна, кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозсідальний ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови зберігання: при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (85±5)%
Термін зберігання: не більше ніж 5 місяців з дати виготовлення

Сир твердий  “Пошехонський“ з масовою часткою жиру 45%
ДСТУ 4558:2006
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров'яче незбиране,  молоко коров'яче  знежирене, сіль кухонна, бактеріальна  закваска,
кальцій хлористий, калій азотнокислий, молокозгортуючий  ферментний препарат, натуральний барвник анато
Умови та термін зберігання:
при температурі від -8ºС до -2ºС та відносній вологості повітря (85+5)% – не більне 8 місяців з дати виготовлення;
при температурі від 0ºС до 8ºС та відносній вологості повітря (85+5)% – не більне 5 місяців з дати виготовлення

Продукт молоковмісний сирний "Київський" 50% жиру
(зокрема молочного жиру 25% від загального вмісту жиру)

ТУ У 15.8-33548609-010:2008
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка
Склад продукту: молоко коров’яче знежирене, замінник молочного жиру, сіль кухонна, кальцій хлористий, калій азотнокислий, закваска бактеріальна молокозсідальний ферментний препарат, натуральний барвник аннато
Умови та термін зберігання:
при температурі від -8ºС до -2ºС та відносній вологості повітря (85+5)% – не більне 8 місяців з дати виготовлення



Молочні продукти

- джерело життя,

енергії, краси і здоров'я.