Масло і спред

Масло і спред

Масло солодковершкове «Селянське» 72,5% , 72,8%, 73,0% жиру
ДСТУ 4399:2005
Упаковка:
фольга 200, 400-500 г; ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастеризовані вершки із коров´ячого молока, маслянка
Умови та термін зберігання: при відносній вологісті повітря не більше 80%
-    при температурі від -5°С до 0°С  включно – не більше 35 діб;
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – не більше 60 діб;
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – не більше 75 діб


Масло вершкове з какао "Шоколадне" 62,5% жиру
ДСТУ 4592:2006
Упаковка: ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастерызовані вершки із коровячого молока, маслянка, цукор-пісок, какао-порошок
Умови та термін зберігання: при відносній вологості повітря не більше 75±5%
-    при температурі від -5°С до 0°С включно – 2 місяці
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – 2 місяці
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – 3 місяці


Спред солодковершковий "Подільський" 72,5%  загального жиру
(зокрема молочного 50% від загального вмісту)

ДСТУ 4445:2005
Упаковка: вакуумна, поліетиленова плівка; ящик картонний 5, 10, 20 кг
Склад продукту: пастеризовані вершки із коров´ячого молока, маслянка, замінник молочного жиру, ароматизатор,
стабілізатор, емульгатор
Умови та термін зберігання:
для вакуумної упаковки:
-    при температурі від -5°С до 0°С  включно – не більше 45 діб;
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – не більше 75 діб;
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – не більше 90 діб;
для упаковки ящик картонний
-    при температурі від -5°С до 0°С  включно – 3 місяці;
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – 6 місяців;
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – 9 місяців.
Відносна вологість повітря не більше  80%

Спред солодковершковий "Новинка" 72,5%  загального жиру
(зокрема молочного 60% від загального вмісту)

ТУ У 46.47.106-98
Склад продукту: пастеризовані вершки із коров´ячого молока, маслянка, замінник молочного жиру,
ароматизатор, стабілізатор, емульгатор
Умови та термін зберігання:
для вакуумної упаковки:
-    при температурі  від -5°С до 0°С включно – не більше 45 діб;
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – не більше 75 діб;
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – не більше 90 діб.
для упаковки ящик картонний
-    при температурі від -5°С до 0°С  включно – 3 місяці;
-    при температурі від -11°С до -6°С включно – 6 місяців;
-    при температурі від -18°С до -12°С включно – 9 місяців.
Відносна вологість повітря не більше 80%

Молочні продукти

- джерело життя,

енергії, краси і здоров'я.